Mozaiek 2014 - 2015

Kinderen die zich al bij Mozaïek hebben ingeschreven hebben op 17 juni 2014 een email gekregen waarmee je je kan inschrijven. Als je de mail niet krijgt, check even je SPAM. Anderen kunnen zich aanmelden via het formulier op de site of door een email aan bestuur@mozaiek-bertem.be. Op zaterdag 6 september van 10 tot 12 uur kan je ook inschrijven waar de lessen doorgaan: 't Zonneveld, AE Verbiststraat 6, Bertem. De ateliers starten op zaterdag 13 en maandag 15 september 2014.
 
Ook dit jaar zullen veel individuele lessen instrument doorgaan op zaterdagnamiddag in plaats van de voormiddag. Kinderen die naast individueel instrument ook een muziekatelier volgen krijgen daarbij voorrang voor een les in de voormiddag.
 
Nieuw dit jaar is dat een aantal instrumentlessen zullen doorgaan in de Gemeentelijke Basisschool van Leefdaal, dankzij de inzet van een aantal ouders van Leefdaal en de steun van het gemeentebestuur. We kunnen daardoor een aantal lessen in beter comfort laten doorgaan en ook wat extra capaciteit bieden, waarmee we tegemoet komen aan de elk jaar stijgende vraag.
 
Voor kinderen die nog met muziek willen beginnen maar al hoger zitten dan het eerste leerjaar, bieden we opnieuw een oplossing :

  • Kinderen van het tweede leerjaar kunnen inschrijven voor MA2+. Ze krijgen dan 30 minuten extra les, tot de Kerstvakantie, aansluitend voor de lessen MA2. Kinderen die dit volgen moeten zowel voor MA2+ als voor MA2 inschrijven.
  • Kinderen ouder dan het tweede leerjaar schrijven in voor MA1+, een les van 1.5 uur, met de bedoeling om het jaar erna aanlsuiting te vinden bij MA3 of MA4.

We proberen ook een nieuwe Band te vormen.
 
Voor de individuele lessen hanteren we net als vorige jaren het systeem dat je kan kiezen tussen 30 minuten individueel per week, of 15 minuten per week. Deze 15 minuten vullen we in de praktijk in door twee kinderen samen te nemen gedurende 30 minuten.
 
De prijzen blijven gelijk. Ateliers van 1 uur per week gaan nu 60 € kosten voor 24 lessen, van 1.5 uur kosten 90 € en van 2 uur kosten 120 €. De individuele lessen kosten  90 € voor een kwartier les per week en 180 € voor 30 minuten.
Prettige vakantie nog ! meer ...

Mozaiek sfeerbeelden

Previous 1/56 Next

Syndicate content